Silmälaseista alennusta jäsenille

Instrumentarium ja Synsam myöntävät 25 %:n alennuksen silmälaseista ja 20 %:n alennuksen aurinkolaseista. Synsam myöntää edut myös perheenjäsenille.  Kela-korttia näyttämällä voit todistaa jäsenyytesi ja saada alennuksen.

 

Kaikki ABB:läiset ja heidän perheenjäsenensä saavat Silmäasemalta 25 %:n alennuksen silmälaseista ja 15 %:n alennuksen aurinkolaseista. Alennuksen saa ABB:n henkilökorttia näyttämällä.

ABB:n vakuutuskassalla on käytössä sähköinen Iris-asiointipalvelu

Iriksen kautta pääset hakemaan korvauksia helposti, ja hakemusten ja liitteiden lähettäminen on turvallisempaa kuin normaalia sähköpostia käyttäen (hakemusten lähettämistä ei suositella sähköpostitse).

Pääset käyttämään Iristä kun pyydät ensin lupaa liittyä Irikseen. Pyynnön voit lähettää seuraavasti:

  • Mene osoitteeseen https://abb.omasairauskassa.fi
  • Kirjaudu Suomi.fi -palveluun omilla pankkitunnuksillasi
  • Vie omat tietosi ja laita rasti kohtaan ”Annan sairauskassalle luvan perustaa minulle profiilin Iris-asiointipalveluun. Hyväksymällä tämän sairauskassa liittää sinut sähköiseen korvauksenhakupalveluun.”

 

Pyynnön jälkeen kassalle tulee hyväksymispyyntö ja tunnukset avataan. Kun tunnukset on avattu, saat sähköpostiisi viestin Iris-palvelun käyttäjätunnuksen avaamisesta (kannattaa tarkistaa myös roskaposti). Mikäli et saa viestiä vuorokauden aikana (arkipäivinä), voit käydä kokeilemassa Irikseen kirjautumista.

Mikäli olet jo ottanut Iriksen käyttöön